Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

április 2020

Építészet és irodalom - Polaroid poézis (élő közvetítés)

A BORD Építész Stúdióban rendszeresen szervezünk inspiráló előadásokat a kollégák számára és nem szerettük volna megszakítani ezt a szokásunkat. Weiner Sennyey Tibor költő, író Polaroid poézis című előadása lesz az "Építészet és irodalom" témakör második előadása, amelyet a járványügyi helyzetre való tekintettel, Április 17-én szintén virtuálisan fogunk megtartani.

Ehhez az eseményhez is bárki csatlakozhat regisztráció nélkül és meghallgathatja Tibor előadását az instant-analóg fényképezés témájában.

Ki lesz a mai Manó?

A Mai Manó Ház online fotográfiai pályázatot hirdet általános iskolás diákoknak. A pályázat célja, hogy egy izgalmas művészeti feladaton keresztül, kreatívan segítse a jelenleg otthon tanuló diákokat, és saját fotókon keresztül mutassa meg, milyen az élet most otthon. A beérkezett pályamunkák közül a Mai Manó Ház csapata minden nap a legjobbnak ítélt alkotásokat itt, a Mai Manó Ház Blogon közli majd.