Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

június 2019

Filozófiai Nyári Tábor Leányfalun | JELENENTKEZZ MOST!

Filozófiai kávéház, filozófiai séta, filozófiai filmklub, bioetika kávéház, szex kávéház, halál kávéház, meditáció, filozófiai könyvklub, humanista és spirituális foglalkozások, egyéni filozófiai tanácsadás; plusz strandolás, kajakozás, bográcsozás, fröccsözés, fagyizás, ismerkedés, gondtalan nyaralás – mindez egy öt napos filozófiai és gondolatébresztő nyári tábor keretében Leányfalun, a Duna partján, csodálatos természeti környezetben, jó társaságban, sok tartalmas beszélgetéssel! Részletek, ajánló a DRÓTon.

Ami fenn, az lenn - Vainel Gergely Gyula kiállítása

Ami fenn, az lenn,
ami kinn, az benn...

...a küzdés a fejben kezdődik
testben csak manifesztálódik

A hegymászás egy önismereti játék, ahol ha könnyedén vesszük a dolgokat, belehalhatunk.

Ezért is fontos, hogy a határainkat hogyan toljuk ki. Kivel, mikor, hogyan.
Ha a megfelelő külső és belső feltételek összeállnak, akkor akár csodát is véghez vihetünk.
Ha nem, akkor elég messziről bámulni a hegyet és nemcsak mondani, hanem tudni: a hegy megvár.

A Szegedi horizont 2019 bemutatója

Az antológiasorozat első kötete a 2017. évi Ünnepi Könyvhétre jelent meg, a szerkesztők azóta is minden esztendőben az akkori vállalásukat szeretnék teljesíteni: letenni az Olvasók asztalára egy olyan gyűjteményt, amely a kortárs magyar irodalom szegedi keresztmetszetét mutatja föl. A hagyományosan igen színvonalas antológia bemutatója Szegeden, június 14-én pénteken lesz. Részletek, ajánló, szerzők a DRÓTon.