Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Dibur beg a Döbbieg - Kis Piros Ház koncert Vol. 5.

Dibur beg a Döbbieg - Kis Piros Ház koncert Vol. 5.

2023. 02. 24., p - 16:35
0 hozzászólás
A Dibur beg a Döbbieg háromtagú zenés-verses formáció tavaly jött létre a célból, hogy kortárs és klasszikus rockzenék átiratával, dallamos jazzel, saját szerzeményekkel és búgó hangon szavalt meditatív költeményekkel szórakoztassa a nagyérdeműt. Az ötödik Kis Piros Ház koncerten a Bék Timur költő vezette Dibur beg a Döbbieg trió. Tartsatok velünk!
Dib
PREMIER: 2023 február 24-én 19:00-tól

 

Ha a felvétel nem indul el KATTINTS IDE.

Tagok:
Nagy Dániel - ének, csörgő, zsebkendő.
Gimiben három évig klasszikus éneket, most pedig harmadik éve jazzéneket tanul. Számtalan távolbaéneklő bajnokság győztese, ősztől tavaszig náthás, tavasztól őszig allergiás (tőle származik a kollektíva neve).

Csabai Sándor István - gitár, basszusgitár.
Négy évig a Kőbányai Zenei Stúdió basszusgitár tanszakán tanult, ezalatt és ezután számos együttessel zenélt az ország különböző pontjain, kis-, nagy-, és közepes színpadon. A formáció legtöbb nevű tagja. Jelenleg a Foreland névre hallgató kortárs popzenekar basszusgitárosa.
 

 

Kép

„Tulajdonképpen felnőtt vagyok, úgyhogy kénytelen voltam a kamaszos lehangoltságomat felnőttes rezignációvá avanzsálni. ” - mondja Bék Timur az 1997-ben született költő. Második kötetről, a költők túlmisztifikálásáról, a slam-poetryről, az oktatás megreformálásáról, a kötelező olvasmányokról, felnőttségről és generációjáról nyilatkozott a DRÓTnak.

FELÜLKEREKEDNI DÉMONAINKON - Interjú BÉK TIMURral a DRÓTon

Bék Timur - vers, gitár, basszusgitár.
Gérecz Attila-, Debüt- és Khelidón-díjas költő, az Aszterión kötet szerzője. Kezdő basszeros, haladó gitáros, expert raszta, nagyon amatőr sárkányrepülős, valószínűleg pocsék sebész. A Two Brothers lemezlovász duóból a másik.

A Dibur beg a Döbbieg facebook oldala ITT érhető el, ahol a legújabb koncertjeiről és fellépéseiről tájékozódhattok és felvehetitek a kapcsolatot a művésszel:

Ha tetszett a koncert támogass minket közvetlenül.