Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Konyhasó 1. | Formanek Csaba rendező főz!!!

Konyhasó 1. | Formanek Csaba rendező főz!!!

2020. 03. 30., Mon - 20:48
0 hozzászólás

Döbbenet! Formanek Csaba rendező otthon marad, sem színházba, sem kocsmába nem megy és főz!!! Vajon közben miken gondolkozik? Hogy éli meg az igazi közösségi ember és művész az egyedüllétet? Mit gondol a kialakult helyzetről?

Formanek Csaba főz
Videó :)

 Kössük össze biológiai szükségleteinket és magasabb szellemi igényeinket egy kellemes zöldséges csirkeleves elkészítése során! Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

„Leginkább saját magam szórakoztatására és kényem-kedvemből elkészítettem első főzőműsoromat, melyben megkísérlem összekötni biológiai szükségleteimet és magasabb szellemi igényeimet egy kellemes zöldséges csirkeleves elkészítése során.

Megadtam a módját, így aztán egy jó 1 órás oktatófilm készült, ami kellő alapossággal mutatja be az egyes fázisokat, konyhafilozófiai fejtegetésekkel fűszerezve. Természetesen nem kell végignézni, de ha valaki mégis rászánná magát, szívesen fogadok tanácsokat, hogy milyen hibákat vétettem, vagy hogyan lehetne jobban csinálni a csirkelevest. Köszönöm a figyelmet!