Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Évadértékelő - Formanek Csaba színházi munkáiról

Évadértékelő - Formanek Csaba színházi munkáiról

2017. 05. 24., sze - 14:35
0 hozzászólás

Véget ért első évadunk a Patyolatban: kíváncsiak vagyunk, hogyan éreztétek magatokat az előadásokon, és hogy szerintetek merre lenne érdemes továbbhaladni. Egyúttal kifaggatunk Titeket a színházbajárási és - gyönyörű szóval: - "kultúrafogyasztói" szokásotokról is, hogy jobban lássuk, milyen típusú közönség gyülekezik (vagy nem gyülekezik) kapuink előtt. És igen, az is érdekel minket, hogy ha nem jártál nálunk (ebben az évadban), annak mi lehet az oka. A kérdőív kitöltésével egy olyan színházi műhely létrejöttét segíted, amely a közönségével párbeszédben igyekszik megfogalmazni az általa fontosnak vélt kérdéseket.

Formanek Csaba

Az elmúlt évek "szobaszínházi" körülményei után szeptember óta a Patyolat Próbaüzemben találtunk méltó alkotói környezetre. 5 előadás futott műsoron - egyiket sem "játszottuk agyon" - ezekre alkalmanként átlagosan kb. 60 néző volt kíváncsi. Megfordultunk többször vidéki helyszíneken is (Debrecenben, Szegeden, Székesfehérváron). 

További információ Formanek Csabáról és a Patyolatról.