Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Több luxusfeleséget ennek az országnak!

Több luxusfeleséget ennek az országnak!

2017. 09. 27., sze - 06:26
0 hozzászólás

Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? 

Olyanok, akik még nem fogtak meg egy kosárlabda keménységű feltöltött női feneket. Adnak magukra ezek az úrhölgyek, nem engedik elplöttyedni a testüket, igenis feltöltik tartalommal azokat a bőrtasakjaikat, amik lógnának már rég, de ők tetetnek bele olyan anyagot, ami igényessé, széppé varázsolja őket, ad nekik tartást és szexuálisan vonzóvá teszi őket. Már ez is baj egy nővel, hogy tökéletes teste van?

 

A kép eltávolítva.

Azt kéne megérteni, hogy egy ilyen kaliberű nőnek kábé akkora szüksége van egy több millió forintos kistáskára, mint valami éhenkórásznak egy pronyó egytálétel kajára, mint mondjuk a rakott krumpli, ami jobb éttermekben nem is van fent az étlapon. Kell neki a drágább táska, mert neki ez az igénye, nem a hasitasi, bunkókáim. Ha valakinek van igénye, már az is baj?

Kommunisták vagytok?

Ez a kapitalizmus lényege, hogy ennyire igényesen élő nőknek is van joguk műsorokban szerepelni, nem csak holmi háziasszonyoknak, akik kotyvasztják a Mislen csillagot sosem látott moslékaikat a retkes kis csemetéiknek meg a tahó férjüknek. Meg össze lehet hasonlítani ezeket a mintaférjeket a ti balfék nulla lófaszjóskáitokkal.

Hát a közelükbe nem érnek.

Egy lyukasra rozsdásodott kispolszkit nem tudnának nektek venni, nemhogy Maseratit.

És akkor felhördül az internet tapló népe, hogy fúj, dúsgazdag emberek.

Elárulok valamit nektek, egy lakás 400 négyzetméter után kezdődik. Amiben ti nyomorogtok, azt úgy hívják, hogy putri. Ti komolyan azt hiszitek, hogy az Adidas meg a Nike az márka? Vagy a Tommy Hilfiger? Hahaha!!! (Nagyon kuncogok.) Súgok nektek valamit: Manolo Blanic, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Versace és még sorolhatnám, de nektek ez kínai. Illetve az a kínai, amiben büdösödtök!!! Majd ha lesztek szívesek ti férfiként annyit megtenni egy nőért, hogy reptereket meg városokat építgettek lazán, csak úgy, délutánonként, és percenként kerestek 60 000 eurót, akkor lehet fröcsögni, lúzerkéim.

Ez az igazi ízléses szépség, az összenyitott hat lakópark helikopter leszállópályával, saját állatkert kis tigrisekkel, pandákkal és koalákkal, nem holmi bolhás-nyüves korcsokkal a hatodik kisutcában egy picsányi kerttel, ahol a pocakos férjecskétek tologatja a hulladék fűnyírót. Nektek valójában a teljesítmény irritáló, hogy ezek a hölgyek elértek valamit.

Amíg ti hekket faltok a Balaton nevű pocsolyánál, és azt hiszitek, hogy nyaraltatok, addig – megsúgom – hogy ezek a mintaemberek Dubaiban és Balin csömörlenek meg a szusitól. Ez is hal, az is hal, de mekkora különbség van!

Büszke vagyok, hogy egy ilyen országban élhetek, ahol a valódi luxus végre képernyőre kerülhetett. Remélem, sok mai tizenéves lánynak sikerül ellesnie a praktikákat, mert ez a jövő, nem a galuskaszaggatás holmi büdös-zsíros pörkölthöz egy ragacsos, rég elavult berendezésű főzőlyukban.

Forrás.

KAPCSOLÓDÓ

Nemzeti Bordélyház

Közpénzen PUNCSolt üzletek

Ezt jelentené a munkaerő megtartása? Ezt szánja országunk vezetése a fiatal nőknek, mint női szerepmodellt? Vajon most akkor tényleg a Széchényi Terv tőkealapját használják arra, hogy hazánk gazdag és befolyásos férfijai kényükre válogassanak a diáklányok között szexuális igényeik kielégítése céljából? Básthy Ágnes szerint ami most, 2017 nyarán megjelent az interneten és óriásplakátokon nem más, mint a prostitúció egy formája. Hogy mi minden ezzel a gond? Arról írását a DRÓTon itt olvashatjátok.

HARTAY CSABA a DRÓTon

Élvezetből írok - interjú Hartay Csabával

Hartay Csaba a „Viharsarki kattintós” háttérhatalma, aranykalászos gazda, és nem mellesleg költő, író beszélt nekünk élvezet és költészet kapcsolatáról, családi gazdaságról, humor és komolyság viszonyáról, Flipper Öcsiről, gyúrásról, politikáról és bulvárról. 100% őszinteség, 0% kamu. Versek és interjú a DRÓTon!

Mulatási utalványt mindenkinek! 

Kis Grófo kezd klasszikus lenni, illetve mindig is rejtetten az volt, de mára már elfoglalta jól megérdemelt helyét a Parnasztuson. Gálvölgyi János olyan átéléssel, megbecsült komolysággal prezentációzza a művét ennek a fiatal előadónak, ami sokat sejtet magában, de leginkább azt, egyre már nagy színészek szavalják műveit. Megérdemelten. Letisztult szövegvilága sokunkat magával ragadó. Én például eddig nem is tudtam, hogy a mulatási szót milyen gyakorta lehet, és illik is használni. - Hartay Csaba költő, blogger és tehenész stíluselemző stílusparódiát tett közzé blogján, amit hiánypótlónak és nélkülözhetetlennek éreztünk, így most a DRÓTon is olvashatjátok.

NŐKÉRDÉS a DRÓTon

Ahány ház, annyi szokás? - gondolatok az Isztambuli Egyezmény kapcsán

Ha változást szeretnénk elérni, akkor nekünk kell tenni érte, mert senki más nem fog. - Svégel Fanni írása a DRÓTon.

Még dolgoznak a fiúk az Isztambuli Egyezményen

Magyarországon az elmúlt években 0 személy halt meg külföldiek által elkövetett terrorcselekmények következtében, míg legalább 150 személy halt meg kapcsolati terrorizmus következtében, és százezrek élnek mindennapos fenyegetettségben. - mivel nagy vita alakult ki fórumainkon a családon belüli, nők elleni erőszak kapcsán, közöljük az Igazságügyi Bizottság üléséről szóló PATENT beszámolót a DRÓTon.

Üzenjük a Parlamentnek: több tiszteletet a nőknek!

 

Magyarországon még mindig elfogadott a nők elleni erőszak, különösen akkor hunynak szemet felette, ha az családon belül történik. Hiába demonstráltak nőjogi szervezetek, a kormánynak nem sürgős a családon belüli erőszak megfékezése. Több nőjogi szervezet, többek között a Nőkért Egyesület, az Angyalhír, a Patent Egyesület, és a NANE Egyesület is demonstrált reggel a Parlament előtt, az Igazságügyi Bizottság ugyanis a 2017 február elsejei ülésén tárgyalta, hogy a parlament elé kerül e az isztambuli egyezmény ratifikálása. Erre továbbra is várni kell. Amíg várunk újraközöljük KÉT ÉVVEL ezelőtti cikkünket az ügyben, ami most ismét aktuális. Ha te is tűrhetetlennek érzed a helyzetet: akkor add tovább cikkünket.

 

Félelem és rettegés Magyarországon

„Az irgalom azt jelenti: látom, hogy más vagy, másként gondolkodsz, de elfogadlak. Azt jelenti: látom, hogy hülyeségeket csinálsz, de megbocsátok, mert én is ugyanilyen baromságokat követek el.” Miért okozott ekkora felháborodást egy zenész és egy politikus kijelentése a nőkről? Miért érintett ennyire érzékenyen sokakat annak az alapvető gondolatnak a magánemberként való nyilvános megfogalmazása, hogy a nőknek genetikailag meghatározott feladata van? Stenszky Cecília - a DRÓT szerkesztőjének - írását olvashatjátok. 

 

A dzsihád versei

Miről verselt Osama bin Laden? Milyen a dzsihádista költészet? Mire használják az irodalmat az Iszlám Államban? Hogyan jutnak el emberek odáig, hogy vallási vagy bármilyen más motivációból megöljenek másokat? Sokak által ismeretlen terepre megyünk, hogy többet értsünk a világból. Tartsatok velünk a DRÓTon, és ha érdekesnek és tanulságosnak találtátok: adjátok tovább! 

Anyának lenni művészet - Kiss Márta interjú

„A mai világban nincs megadva az anyaság kellő tisztelete” - mondta Kiss Márta festőművész, akinek március 26-án nyílik legközelebb kiállítása. De beszélt nekünk angyalokról és emberekről, festészetről és gyermekvállalásról, a kisgyermekes anyák helyzetéről és a vega konyháról.  

Hamvas és a nők, avagy nehéz szatírát nem írni

...két nagyon érdekes részletre is felfigyelhetünk. Az egyik Hamvas Béla viszonya a nevetéshez, végső soron a humorhoz. A másik Hamvas Béla elképzelése a nőkről, és a nők lehetőségeiről és korlátairól. - Milyen volt Hamvas Béla viszonya a nőkhöz? Mi a helyzet az indiszkrécióval az irodalom és történet írásban, és hogyan jön képbe már megint az a fránya filológia? És végül: miért nehéz minderről nem szatírát írni?

Öltések az örökkévalóság vásznán - Szabó Imola Julianna könyvéről

Szabó Imola Julianna versprózái–prózaversei sokszemű „tündérszörnyek”, melyek egyszerre figyelnek befelé, a lélek tágas, mozgalmas belső terére; és kifelé, a többi emberre, a világ zajára, a múltba, a jövőbe és az örökkévalóságba.

Isten tudja, hogy a nők...

Egy buddhista tanító, egy vaisnava (Krisna-hívő) teológus, egy református lelkész, egy rabbi és egy muszlim hitoktató véleményét olvashatjátok a napokban erősen tematizált nemi egyenlőtlenségekről a DRÓTon. Az írás részlet Rába Géza most megjelent „Isten tudja – emberi kérdések, vallási válaszok” című könyvéből.