Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Gyakran Ismételt Kérdések gyűjteménye

Gyakran Ismételt Kérdések gyűjteménye

Mi a DRÓT?

A DRÓT 2014. április 14 óta független, szabad, alkotói portál, nem pedig hagyományos értelemben felfogott online folyóirat. A DRÓTtal nem pályázunk állami támogatásra, önerőből és az olvasók támogatásából működik.

Az alábbiakban pár fontos kérdést és választ gyűjtöttünk egybe.

Kik DRÓTolnak?

Művészek, alkotók, írók, olvasók és bárki, aki fogékony a művészetekre és a kultúrára.

Hogy lehetek én is Alkotó?

Egyszerűen, elég csak regisztrálnod az oldalon. Ezt követően jelezned kell nekünk a [email protected] címre küldött levélben, hogy izgalmas témában akarsz tartalmakat megosztani az oldalon. Az első tartalmat el kell küldened nekünk, amit ellenőrzünk. Ezt követően megkaphatod az 1. szintű feltöltési jogokat, amihez egy rövid manualt is mellékelünk. Az 1. szinten minden később beküldött tartalmat publikálás előtt ellenőrzünk. Regisztrált felhasználók belépést követően nem találkoznak reklámokkal az oldalon.

Mi egy csapat vagyunk, akkor mi van?

Semmi különös! Regisztráld a fiókot a csapatod nevében, hiszen már most is több alkotóműhely DRÓTol. Küldd el nekünk a műhely bemutatkozó tartalmát pár mondatban és meg is vagy.

Mi számít alkotásnak?

Inkább megfordítjuk a kérdést. Mi nem számít alkotásnak? Alapvetően olyan tartalmak, amelyek hozzáadott alkotói értékek nélküliek és pusztán reklámozni szeretnének valamit. 

Hogyan tölthetem fel saját alkotásaimat?

A megfelelő jogosultságok mellet lehetőséged van saját cikkek feltöltésére, ám előtte mindenképpen olvasd el a súgónkat, ahol szövegekre és a képekre vonatkozóan pontos tájékoztatást kapsz.

 

A Gy.I.K. folyamatosan bővül...