Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Hamvasról és Weöresről szóló könyvek bemutatói a Völgyben

Hamvasról és Weöresről szóló könyvek bemutatói a Völgyben

2022. 07. 19., k - 15:00
0 hozzászólás
„Weiner Sennyey Tibor hiánypótló művet tett le az asztalra, ami remélhetőleg el fogja érni azokat, akik kíváncsiak a magyar szellemtörténet egyik legkiválóbb alakjára.” Győrffy Ákos
wst cover
Weiner Sennyey Tibor könyvei a Művészetek Völgyében debütálnak
„Weiner Sennyey Tibor hiánypótló művet tett le az asztalra, ami remélhetőleg el fogja érni azokat, akik kíváncsiak a magyar szellemtörténet egyik legkiválóbb alakjára.”
Győrffy Ákos
 
1. "Hamvas és Weöres" - KÖNYVPREMIER A VÖLGYBEN!
 
Hamvas Béla ezerarcú és egyszerű élete és műve' című esszékötete Weiner Sennyey Tibornak elsőként 2019-ben jelent meg, hatalmas siker volt és most, 2022-ben eljutott a harmadik kiadásig, amivel párhuzamosan jelenik meg új esszékötete 'Weöres Sándor kozmikus költészete és titkos világai' címmel. Hamvasról és Weöresről lesz tehát szó ezen a rendhagyó könyvbemutatón, ahol a szerzővel Zoltán Áron beszélget.
Helyszín
Művészetek Völgye
POKET zsebkönyvek udvara
Vigándpetend
Időpont
07.23. szombat - 14:00

---

2. "Hamvas és Weöres" - ELŐADÁS A VÖLGYBEN
 
A Magyar Írószövetség programsorozatában Hamvasról és Weöresről, és két új könyvéről tart előadást a kapolcsi Evangélikus Templomban Weiner Sennyey Tibor. Közreműködik Zoltán Áron.
Helyszín
Kapolcsi Evangélikus templom
Időpont
07.26. kedd - 14:30
 
A könyveket előrendelni az [email protected] címen lehet.
 
Következő bemutató Erdőbényén, a Bor, mámor, Bénye fesztiválon lesz, az Ábrahám-pincében 2022 augusztus 13-án, délután háromtól.