Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Hamvas Béla géniuszai

Hamvas Béla géniuszai

2019. 05. 02., Csü - 10:10
0 hozzászólás

„Ami itt történik, az az emberi szolidaritás megsértése, vagyis szeretetlenség, ami a legvégzetesebb őrület, mert ebbe nemcsak az pusztul bele, aki ellen irányul, hanem annál biztosabban az, aki táplálja, hiszen az emberi kapcsolatok megszakítása ez, és ebbe mindenkinek tönkre kell mennie.” - írja Hamvas Béla Magyarországról Az öt géniusz című művében, amelyről Weiner Sennyey Tibor tartott előadást Hosszúhetényben a Körházban. Az előadás most a DRÓTon látható.

Weiner Sennyey Tibor Hamvas Béláról szóló könyvének első kiadása pár hét alatt elfogyott. Többen megkerestek minket, hogy szeretnének a könyvből.

Most itt a lehetőség, hogy az olvasók és a szerző és a DRÓT-alkotókör összefogásából új, bővített és javított kiadásban megjelenhessen.

Részletek a DRÓTon!

Ha szeretnél előrendelni Weiner Sennyey Tibor „Hamvas Béla ezerarcú és egyszerű élete és műve” című esszékötetének ÚJ, BŐVÍTETT, JAVÍTOTT kiadásából, akkor írj az [email protected] email-címre.

A tárgymezőbe írd: Hamvas
A levélbe írd bele hogy pontosan mennyi példányt szeretnél és mi a postacímed.

Miért ÚJ? A könyv új kiadását az olvasók támogatásából oldjuk meg, ha összejön 200 előrendelés csak akkor tudjuk kinyomtatni.
 

Az első száz példányt sorszámozzuk és a szerző szignózza, melyeket az első száz előrendelő kap meg.

Miért BŐVÍTETT? A kötet első kiadásában nem szereplő esszéket is közölni fogunk, például Hamvas Béla és a képzőművészet kapcsolatáról szólót is.

Miért JAVÍTOTT? Javítjuk az első kiadás hibáit és kiegészítjük a kutatás legfrissebb eredményeivel.
Szarka Fedor Guido tördeli, különlegesen szép és igényes kivitelezésű lesz.

A könyv egy példányának támogatói ára 5000 forint.