Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Weöres Sándor és Hamvas Béla barátsága

Weöres Sándor és Hamvas Béla barátsága

2019. 03. 25., Mon - 14:21
0 hozzászólás

A százhalombattai Hamvas Béla könyvtárban Hamvas Béla és Weöres Sándor barátságáról tartott előadást Weiner Sennyey Tibor. A folytatás Budapesten, április nyolcadikán lesz. Részletek a DRÓTon hamarosan, addig is megnézhetitek a százhalombattai előadásról készült felvételt és kapcsolódó anyagainkat a DRÓTon.

Előadás
Videók és infók

Az előadás elhangzott a százhalombattai Hamvas Béla könyvtárban 2019 március 22-én.

Két fontos hír

  1. Az előadás második része „Hamvas és Weöres. Mester és tanítvány.” 2019. április 8-án lesz Budapesten. Részletek hamarosan.
  2. Ha szeretnél előrendelni Weiner Sennyey Tibor „Hamvas Béla ezerarcú és egyszerű élete és műve” című esszékötetének ÚJ, BŐVÍTETT, JAVÍTOTT kiadásából, akkor írj az [email protected] email-címre.

A tárgymezőbe írd: Hamvas

A levélbe írd bele hogy pontosan mennyi példányt szeretnél és mi a postacímed.

Miért ÚJ? A könyv új kiadását az olvasók támogatásából oldjuk meg, ha összejön 200 előrendelés csak akkor tudjuk kinyomtatni. Az első száz példányt sorszámozzuk és a szerző szignózza, melyeket az első száz előrendelő kap meg.

Miért BŐVÍTETT? A kötet első kiadásában nem szereplő esszéket is közölni fogunk, például Hamvas Béla és a képzőművészet kapcsolatáról szólót is.

Miért JAVÍTOTT? Javítjuk az első kiadás hibáit és kiegészítjük a kutatás legfrissebb eredményeivel. Szarka Fedor Guido tördeli, különlegesen szép és igényes kivitelezésű lesz.

A könyv egy példánya 5000 forint.