Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Véget ér a „Száraz November”!

Véget ér a „Száraz November”!

2020. 11. 30., Mon - 11:18
0 hozzászólás
„Az örömök urai vagytok, a sóvárgás legyőzői és a vágyak kalandorai. Bármerre is induljatok tovább a gyönyörök útján, keressétek mindig a mértékletességet és az arany középutat.” - írja Dávid Ferenc a Kék Pont Alapítvány kampányfelelőse.
Száraz November után
A visszaszámlás megkezdődött

Testvéreim az örömben!

Önként vállalt józanságunk ma este hét órakor véget ér. Elismerés jár annak aki próbálta, tisztelet mindazoknak akik messzire jutottak és dicsőség mindenkinek aki megcsinálta!

Legyetek nagyon büszkék magatokra és a sikerre amit elértetek!

Az örömök urai vagytok, a sóvárgás legyőzői és a vágyak kalandorai. Bármerre is induljatok tovább a gyönyörök útján, keressétek mindig a mértékletességet és az arany középutat.

A járvány amelyet józanul túlélni igyekszünk még mindig felszálló ágban van, az egyéni felelősség súlya nem csökkent a sóvárgással egyenes arányban. Ha tehetitek tartsátok meg továbbra is a józanságot és törekedjetek arra, hogy az eredmény amit elértetek még sokáig menedéket adjon a nehéz időkben.

Kép

Köszönjük mindenkinek aki tettekkel, gondolatokkal, betűkkel és szavakkal segítette a 2020-as Száraz Novembert, hálásak vagyunk minden riportért és műsorért ami a kihívásunkat népszerűsítette. 

A Száraz November sokunk számára az első lépés egy teljesebb élet irányába, boldog vagyok, hogy egyre többen vagyunk!

Dávid Ferenc kampányfelelős

Kék Pont

A visszaszámláló itt érhető el :)