Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Milyen utat kell bejárni ahhoz, hogy megtalálja az ember lelki boldogságát? I PREMIER

Milyen utat kell bejárni ahhoz, hogy megtalálja az ember lelki boldogságát? I PREMIER

2022. 12. 02., p - 16:35
0 hozzászólás
A Kávészünet és Dánielfy – Pilinszky János Panasz című versét feldolgozó – közös dalához készült klipben több kapu mögé és betekinthetünk. A klip főszereplője – akit Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma-díjas színművésze alakít – útkeresése során öt világvallásban próbálja megtalálni nyugalmát, és ezáltal egy magasztosabb világgal való kapcsolatát. Premier a DRÓTon.
Panasz
a Kávészünet zenekar új klippje Zoltán Áron főszereplésével

Milyen utat kell bejárni ahhoz, hogy megtalálja az ember lelki boldogságát? Nehéz erre válaszolni, hiszen mindenkinek más az útja. Az biztos azonban, hogy a hitét kereső ember számára ma már jóformán minden kapu nyitva áll. A Kávészünet és Dánielfy – Pilinszky János Panasz című versét feldolgozó – közös dalához készült klipben több kapu mögé és betekinthetünk. A klip főszereplője – akit Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma-díjas színművésze alakít – útkeresése során öt világvallásban próbálja megtalálni nyugalmát, és ezáltal egy magasztosabb világgal való kapcsolatát.

A kérdés nem az, hogy megtalálja-e. Sokkal inkább az, hogy képes-e valóban keresni útja során, újra és újra átvészelve azokat a kétségeket, amelyeket Pilinszky megfogalmaz versében. A klip annak a 21. századi embernek képét mutatja fel, aki képes beilleszkedni a különböző vallások zárt rendszerébe, de ugyanakkor föléjük emelkedni is, megtalálva közös eredőjüket: a hitet és szeretetet kereső emberi lélek kapcsolódását egy tapasztalhatón túli világgal. _________________________________________________________________________

Zene: Kávészünet

Szöveg: Pilinszky János

Zenei producer: Ligeti Gyuri

főszerepben: Zoltán Áron

operatőr: Streer Dani

vágó: Streer Dani