Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Szociális támogatás íróknak | Magyar Írószövetség

Szociális támogatás íróknak | Magyar Írószövetség

2021. 02. 11., Csü - 17:22
0 hozzászólás
A szociális támogatás súlyos vagy tartósan fennálló egészségügyi vagy anyagi probléma, rendkí­vüli élethelyzet esetén igényelhető. A korlátozott pénzkeret miatt 10 főnek tudunk bruttó 50 000 forint támogatást nyújtani egyszeri alkalommal. A kiosztható összeg tehát mindösszesen 500.000 Ft. Részletek a DRÓTon.
mi
A Magyar Írószövetség támogatni kívánja a nehéz anyagi helyzetben alkotó tagjait

SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS

 

A Magyar Írószövetség támogatni kívánja a nehéz anyagi helyzetben alkotó tagjait. 

A szociális támogatás súlyos vagy tartósan fennálló egészségügyi vagy anyagi probléma, rendkí­vüli élethelyzet esetén igényelhető. A korlátozott pénzkeret miatt 10 főnek tudunk bruttó 50 000 forint támogatást nyújtani egyszeri alkalommal. A kiosztható összeg tehát mindösszesen 500.000 Ft.

A támogatási kérelemnek tartalmaznia kell a kérelmező nevét, pontos lakcímét és telefonszámát, családjában az 1 főre jutó havi nettó jövedelem összegét, valamint a kérelem pontos indokát leg­feljebb 1 gépelt oldal terjedelemben.

A kérelem okainak érdemi kifejtése mindenképp szükséges ahhoz, hogy a támogatásról döntés születhessen! A kérelmező adatait és az általa szolgáltatott információkat az Írószövetség minden esetben bizalmasan kezeli.

A kérelem beérkezésének határideje:

2021. március 5.

A kérelmet postai úton az alábbi címre várjuk:

Magyar Írószövetség, 1397 Budapest Pf. 546.

A támogatásról a kérelem beérkezési határidejétől számított 30 napon belül születik döntés, kifizetése a döntést követő 30 napon belül megtörténik.

FONTOS: A megítélt szociális támogatás csak annak az írószövetségi tagnak folyósítható, akinek az elmúlt két évre visszamenőleg nincs tagdíjtartozása!

 

Budapest, 2021. február 10.