Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Szabad és új színházi műhely 2016-tól Budapesten!

Szabad és új színházi műhely 2016-tól Budapesten!

2015. 12. 28., Mon - 18:12
0 hozzászólás

KVAZÁR eseményTér néven újabb színházi műhely nyílik Budapesten. Formanek Csaba "poszt-radikális" projektje a tavalyi MÜSZI-s szobaszínházi korszak folytatása. A KVAZÁR várja mindazon, elsősorban kevés szereplős, kis térigényű előadások jelentkezését, melyek próba-, illetve játszóhelyet keresnek. Részletek a DRÓTon.

Kvazár

A KVAZÁR a Kőfaragó utca 8. szám alatt található, az egykori Super8 kocsma épületében és a jelenlegi S8 pince fölött. A 30 nm-es földszinti terem 20-30 néző fogadására alkalmas nézőtérrel, kiváló technikai felszereltséggel januártól várja az érdeklődőket.

A nyitóelőadás január 3-án és 4-én Formanek Csaba tavalyi, nagysikerű monodrámája, a Factura Lamiaceae lesz. Az előadást 8-án is műsorra tűzik. Itt lesz látható majd az idén készült kádszínházi szóló, a Bádogelefánt, és a Radikális Szabadidő Színház búcsúdarabja, a Rászorultak című előadás felújított változata is.

Az alapító-művészeti vezető saját előadásain kívül vendégjátékok és workshopok kapnak helyet a térben.

A KVAZÁR várja mindazon, elsősorban kevés szereplős, kis térigényű előadások jelentkezését, melyek próba-, illetve játszóhelyet keresnek.

Kontakt: