Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Jószolgálati díjjal ismerték el az Oltalom Karitatív Egyesület munkáját

Jószolgálati díjjal ismerték el az Oltalom Karitatív Egyesület munkáját

2018. 07. 13., p - 09:36
0 hozzászólás

A Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány 2016-ban alapította a Jószolgálat Díjat, mellyel azóta minden évben azon emberek és civil szervezetek munkáját ismerik el, akik leginkább tesznek hátrányos helyzetű embertársaink társadalmi integrációjáért - példát mutatva ezzel társadalmunknak. Fontos ugyanis, hogy egy társadalmat jól jellemez, hogyan bánik hátrányos helyzetű, rászoruló polgáraival.

Drót

Szerencsére Magyarországon sok segítőkész ember és civil szervezet működik, ezen szervezetek pedig széles társadalmi támogatottságot élveznek. Egyik ilyen, hajléktalanokat segítő szervezet az Oltalom Karitatív Egyesület, melynek elnökével, Iványi Gáborral beszélgettünk nem csak magáról a Díjról, és a Díj üzenetéről, hanem röviden igyekeztünk bemutatni az Egyesület tevékenységét is. Az interjú a Civil Rádió "117 perc" című magazinjának 2018. július 10-i adásában hangzott el.