Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Egy nindzsa, egy fuvolás és Batarita Budapesten!

Egy nindzsa, egy fuvolás és Batarita Budapesten!

2019. 07. 09., k - 17:03
0 hozzászólás

Batarita új előadással lép fel Budapesten. Két tradicionális alapokon nyugvó kortárs előadás és egy ninja bemutató egy este, japán-magyar koprodukcióban a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeumban. Részletek a DRÓTon.

REJTETT DIMENZIÓK


Két tradicionális alapokon nyugvó kortárs előadás és egy ninja bemutató egy este, japán-magyar koprodukcióban: Rejtett dimenziók / Tükörfelhő / Csendes erő

Előadók:
HIDEO - a tradicionális sakuhacsi fuvola művésze
KARAS - a ninja harcművészetének mestere, Tengu-Kagura előadó
Batarita - a butoh filozófiáját alapul vevő kortárs táncos

Az alkotók 2008-ban egy koprodukciós munka kapcsán ismerkedtek meg egymással Tokióban. A munkakapcsolatból barátság alakult, ami azóta is folyamatosan újabb közös munkákat eredményez, mint például a „Hidden Dimensions” (Rejtett dimenziók) című alkotás, amelyet szintén Tokióban mutattak be, majd később az USA-ban, Stony Brookban és Magyarországon.
A soron következő est címe is „Rejtett dimenziók”, de az említett előadáson túl két másik bemutató részesei is lehetnek a nézők. A „Tükörfelhő” szintén egy tradicionális alapokon nyugvó kortárs mű, a „Csendes erő” viszont egy interaktív előadás, ninja harcművészeti bemutató, ahol a nézők nemcsak a mesterrel, hanem a legendás fegyverekkel is kapcsolatba kerülhetnek.

Eső esetén a program időpontváltozásáról tájékozódj az esemény oldalán!

IDŐPONT:

2019. július 11. csütörtök 18:00

HELYSZÍN:

Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum ǀ 1062 Budapest, Andrássy út 103.

FACEBOOK ESEMÉNY.

Belépő: 1500 Ft (teljes árú); 1000 Ft (kedvezményes)