Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Csak ennyi?

Csak ennyi?

2016. 02. 24., sze - 15:28
0 hozzászólás

Tetszik. Imádom. Vicces. Hűha. Szomorú. Dühítő. Csak ennyi? Elképesztő dologra bukkantunk! Egyszerűen hihetetlen! Itt az univerzális eszköz, hogy kifejezzük érzéseinket. Kattints és nyerj!

Megdöbbentő dologra bukkantak - brit tudósok segítsége nélkül - szerkesztőink és szerzőink is.

Miért is elégednénk meg néhány kerek jellel? Ez minden, ami az önkifejezésből a XXI. századra megmaradt? És mi a helyzet az emberi nyelvvel? 

Miért csak az egeret használjuk? Vajon mire való az a sok billentyű a klaviatúrán? 

Ismerjük meg a betűket billentyűzetünkön és barátkozzunk meg velük. 

Íme:

 

Mi lenne, ha még ennél is sokkal tovább lépnénk? Nem csak kattintanánk és görgetnénk, hanem a most megismert betűk segítségével szavakat, sőt kerek egész mondatokat kreálnánk, amelyek a véleményünket fejezik ki? 

Tudjuk, elsőre kicsit merésznek hathat az ötlet, de menni fog, hiszen előttünk már sok-sok embernek sikerült. 

Tudjuk persze azt is, hogy sokkal könnyebb "dobni egy lájkot", mint leírni, hogy valami tetszik és hogy miért, sokkal könnyebb dühöngeni csak úgy, mint elmondani, hogy miként lehetne jobb. Ám meg kell kérdeznünk magunktól: vajon a világot a könnyű tettek vitték előrébb? 

Itt az idő! 

Lépj, a nagy elődök nyomába: használd a betűket, a szavakat és a mondatokat. Akár arra, hogy hozzászólj valamihez, hogy kifejezz valamit, akár arra, hogy elmesélj egy történetet. 

Persze tényleg nehezebb, mind a tíz ujjunkat használni, mint csak egyet, de az eredmény valami egészen elképesztő. Garantáljuk.

Nézz körbe a világban, telis-teli van témával. Ha nem találsz, tessék: itt van egy kattintásra tőled egy téma. 

Ilyen egyszerű. Ilyen nagyszerű. Ilyen csodás.

Ha tetszett: beszélj, írj, vagy csak add tovább.