Vörösfenyő zeneker – Kis Piros Ház koncertek No. 2.

A Vörösfenyő zenekar volt a vendégünk a DRÓT online összművészeti és társadalomkritikai portál „Kis Piros Ház koncertek” sorozatának második alkalmával. A Vörösfenyő igazi szerelemzenét játszott és beszéltek arról is, hogy dalaik nagyjából 99%-a a szerelemről szól. A banda két tagjának is éppen szülinapja volt a felvétel idejében, így meglepetéssel is készültünk…

Noémo – Kis Piros Ház koncertek No. 1.

Takács Noémi – ‘Noémo’ volt a vendégünk a Kis Piros Ház koncertek első alkalmán. Noémo bemutatta új lemezét, beszélt a számok között arról, hogy miért és hogyan ír dalokat, mit gondol a közízlésről, milyen ma művészként, zenészként élni. Premier: 2022. október 27. csütörtök 18:00. Tartsatok velünk egy varázslatos koncertre, ahol Noémo saját szerzeményei mellett egy Cseh Tamás-dalt és egy megzenésített Pilinszky János verset is elénekelt nekünk.

Keserédes élet

Milyen az igényes popzene? Milyen nehéz egy művésznek Pesten boldogulni? Miért jók a régi magyar filmek és dalok? Milyen keserédes az élet? Takács Noémivel, a Noémo felvidéki származású énekes-nőjével beszélgettünk, majd felé repültünk és elbúcsúztattuk a régi Budapestet. Zene, koncertajánló, videóklipp és interjú a DRÓTon.