Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

MÉHBARÁT KERTEK PÁLYÁZAT - szerkesztőségi közlemény

MÉHBARÁT KERTEK PÁLYÁZAT - szerkesztőségi közlemény

2022. 07. 05., k - 08:52
0 hozzászólás
Eredetileg úgy terveztük, hogy június 25-én eredményhirdetést tudunk tartani, de szerencsére olyan nagy számban érkeztek be pályamunkák, hogy a zsűrinek még egy kis idő kell. Az eredményhirdetés ezért 2022. július 25-én tartjuk, online a DRÓT www.adrot.hu felületein lesz.
méh
Tisztelt Pályázók, Kedves Érdeklődők! 
 
A Méhészet folyóirat együttműködésben a Drót alkotói portállal, a Magyar Írószövetséggel és az xForest.hu-val művészeti pályázatot hirdetett MÉHBARÁT KERTEK címmel.
 
Miért fontosak a méhbarát kertek? Milyen eszközökkel tudjuk méhbaráttá tenni a környezetünket kicsiben és nagyban? Mi történik jelenleg a beporzó rovarokkal? Milyenné válna a világ a méhek és más beporzó rovarok nélkül? Ezekre a kérdésekre vártuk a válaszokat a pályaműveken keresztül három kategóriában és két korcsoportban. A pályamunkákat elektronikusan vártuk a [email protected] email címre 2022. március 10. és május 20. között.
 
Eredetileg úgy terveztük, hogy június 25-én eredményhirdetést tudunk tartani, de szerencsére olyan nagy számban érkeztek be pályamunkák, hogy a zsűrinek még egy kis idő kell. Az eredményhirdetés ezért 2022. július 25-én tartjuk, online a DRÓT www.adrot.hu felületein lesz.
 
Minden résztvevő megértését köszönjük.
 
 
Üdvözlettel: a Méhbarát kertek csapata