Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Hogyan menthetnénk meg Magyarországot?

Hogyan menthetnénk meg Magyarországot?

2020. 12. 03., Csü - 06:51
0 hozzászólás

Előadásunkat szeretettel ajánljuk nem csak biokertészkedőknek, hanem mindenki másnak, akit foglalkoztat az ökológiai válság miértje és a válaszkeresés a lehetséges kiutakra.

Hogyan menthetnénk meg Magyarországot?
Kertmagyarország Vol. 2.

Ma tartjuk az első online előadásunkat. Furcsa érzés valódi közönség nélkül, de épp ez teszi reménytelivé is, hiszen egy videófelvétel sokkal többekhez eljuthat.

Nyitva hagyjuk, hogy bármikor megtekinthető legyen és ihlessen meg sokakat. Szeretettel ajánljuk biokertészkedőknek, és mindenki másnak, akit foglalkoztat az ökológiai válság miértje és a válaszkeresés a lehetséges kiutakra.

És nem mellesleg ötletet kaphatsz akár a balkonodon néhány tő chilipaprikához is. Egy kísérletező kedvű költő, esszéíró gondolatai, és reméljük lesz ebből még mozgalom is a szó legjobb értelmében. Kertmagyarország videókat majd pályáztatunk.

A videó december 2-án 18 órától játszható le. Az egyik kulcsmondatát nem átallom idemásolni: "Mi itt a földön olyan lények vagyunk, akiknek az a feladatuk, hogy gondoskodjanak a teremtett világról, hogy óvják a teremtett világot. Hogy úgy éljünk benne, hogy a szépség, az élet és a jóság nyílik ki a kezünkből."

Barta Ildikó
Csokonai Kulturális és Sportközpont