Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Csillagszálló Tükör

Csillagszálló Tükör

2020. 04. 19., v - 13:14
0 hozzászólás
A Csillagszálló folyóirat az Oltalom Karitatív Egyesület formabontó utcalapja 2006 óta. A lapot kortárs magyar irodalom, képzőművészet és társadalomtudományi írások töltik meg. Most a DRÓTon digitálisan lapozható formában tettük elérhetővé a Csillagszálló Tükör címmel megjelent lapját.
Tükör
Digitálisan lapozható kiadás

Hajléktalan embertársaink segítenek abban, hogy a Csillagszálló eljusson az olvasókhoz. Az utcai lapterjesztést a jelenlegi helyzetben felfüggesztettük, ám mégis nagyon szeretnénk, hogy az a sok szellemi és lelki energia, amellyel a Tükör című lapszámunk összeállt, közkinccsé váljon. 

A 2020 I. negyedév 15. évfolyamának 1. számában Békeffi László, András László, Móray Gergely, Apats Gábor, Sokacz Anita, Fodor Veronika, Tinkó Máté, Tallér Edina, Horváth Adél, Szauer Lilla, Hernyák Zsóka, Szalóczi Géza, Falcsik Mari, Oravecz Péter, Veszprémi Szilveszter, Papp Attila, Sokacz Anita, Farkas Judit Zsuzsanna, Csontó Sándor, Takács Róbert, Weiner Sennyey Tibor, Glázer Attila, Ughy Szabina, Valentina Gianella és Pálfi Anna írásait olvashatjátok.

A Csillagszálló folyóirat az Oltalom Karitatív Egyesület formabontó utcalapja 2006 óta.

A lapot kortárs magyar irodalom, képzőművészet és társadalomtudományi írások töltik meg. Hajléktalan embertársaink pedig abban segítenek, hogy a Csillagszálló eljusson az olvasókhoz. Az utcai lapterjesztést a jelenlegi helyzetben felfüggesztettük, ám mégis nagyon szeretnénk, hogy az a sok szellei és lelki energia, amellyel a Tükör című lapszámunk összeállt, közkinccsé válhasson. Rendhagyó módon ezért online olvashatóvá tesszük a legfrissebb lapszámot, abban a reményben, hogy amikor újra találkozhatunk majd az utcákon, a lapbemutatókon, terjesztőnktől a nyomtatott változatot is megvásárolják majd.

Olvasóink a lap vételárának felével az Oltalom Karitatív Egyesület hajléktalangondozó munkáját, a másik felével pedig közvetlenül az utcai terjesztőket támogatják. Link az online adományozáshoz.

A szervezet az egyszázalékos felajánlásokkal és adományozással is támogatható. A személyi jövedelemadó bevallásának időszakában kérünk mindenkit, hogy támogassák az Oltalom Karitatív Egyesületet adójuk (egyik) 1%-ával. Az Oltalom Karitatív Egyesület adószáma: 19010409-1-42

Csillagszálló - TÜKÖR