Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

BuddhaFM téli haiku pályázat!

BuddhaFM téli haiku pályázat!

2015. 01. 27., k - 09:02
0 hozzászólás

A szeptember végén útnak indult BuddhaFM - amely A Tan Kapuja Buddhista Egyház internetes rádiója -, első haikupályázatát hirdeti meg, melynek témája a TÉL. Meghívott zsűritagok Kiss Anna, Szeremley Anett, Dobosy Antal, Fodor Ákos, Weiner Sennyey Tibor. Részletek a DRÓTon.

Haiku pályázat

Haiku pályázat

Pályázati kiírás

A haiku 17 szótagos japán vers, amelyet három sorba tördelnek 5-7-5 szótaggal. Lényeges jellemzője, hogy a költő nem önmagát írja meg, hanem a természetről versel egyszerűen, azaz úgy látja és rögzíti a világot, ahogyan az van.

A BuddhaFM rádió évszakonként haiku pályázatot hirdet meg! Ez alkalommal témája a TÉL.

Arra bíztatjuk a kedves hallgatókat, hogy írjanak minél több haikut és küldjék el nekünk az általuk legjobbnak ítélt maximum tízet a [email protected] címre!

A név és elérhetőség mellett kérjük, adjanak meg egy egyszavas jeligét is, amely alapján az öttagú zsűri tavasszal az alkotók neve nélkül, pártatlanul választ ki az összes nagyszerűből három nagyszerű alkotást.

Határidő: 2015. január 31.

Az alkotókra a Karma Guru Tibetshop által felajánlott nyeremények várnak:

3. díj: 50 grammos szálas, Masala nepáli tea.

2. díj: egy doboz, kézzel készült, gyógynövényes, kiváló minőségű Shakyamuni Buddha füstölő

1. díj: Tingsha az Om Mani Padme Hum mantrával