Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Weiner Sennyey Tibor: PIHIK

Weiner Sennyey Tibor: PIHIK

2014. 12. 20., szo - 08:00
0 hozzászólás

Weiner Sennyey Tibor PIHIK című 2015-ben a könyvesboltokba kerülő verseskötetét nem hagyományos könyvbemutatón és verskoncerten mutatták be 2014. december 17-én. A költő verseit barátai zenésítették meg. A szenzációs sikerű esten fellépett Fügedi László, Ilyés Lénárd, A. D. Lukács és Kovács Bence, Mia Kim és Tommy Víg, Szokolay Dongó Balázs, Szeder, Shodor Fodor Balázs, Jónás Vera, a Vörösfenyő, Szarka Fedor Guido, Szegezdi Robi és a NA! A DRÓTon most megnézhetitek a verskoncerten felvett számokat. 

PIHIK
Verskoncert és könyvbemutató

Weiner Sennyey Tibor Pihik - válogatott és új versek 2015 című kötetének különleges könyvbemutatóját szerdán tartották a MŰVELŐDÉSI SZINTEN. A 100 verset tartalmazó kötetet illusztrálta Szarka Fedor Guido, a könyvet tervezte Lőrincz Gergely, kiadja a Pluralica. A könyv 2015-ben kerül a könyvesboltok polcaira, addig is megrendelhető az alábbi címen: [email protected]

Weiner Sennyey Tibor

A pihik az egyszárnyú lények, akik önmagukban bénák és torzszülöttek, de együtt, összekapaszkodva, csapatostul már repülni is tudnak. Ha a földön téblábolnak, kicsik, törékenyek, elesettek, ám ha egymásba kapaszkodva az égbe szökkennek, mint hatalmas felhő beborítják az eget. Elérik céljukat, mert tudják, egyedül repülni képtelenek. Együtt. Közösen. A pihik a ma emberei, akik egyedül képtelenek megoldani a közös, nagy, sőt globális problémákat. Össze kell fogni. És a pihik egyben kegyelmi állapotok is, amikor a költő képes verset írni, amikor meghalljuk a hangot, amikor kinyitjuk az elménk a többre, a szépre, az igazra. 

A madarak nyelve - Fügedi László szazon kísérte a költőt