Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Versekbe öltözött egy pesti öltönybolt

Versekbe öltözött egy pesti öltönybolt

2017. 04. 12., sze - 15:45
0 hozzászólás

A MR SALE és a DRÓT különleges Költészet napi akciójában nyakkendőt adtunk versért cserébe 2017 április 11-én. 223 vers érkezett, amelyek beborították a pesti bolt kirakatait és falait. Képek és részletek az akcióról. 

Öltönybolt
Öltönybolt
Öltönybolt
Öltönybolt
Öltönybolt
Öltönybolt

Mint Pászti Beátától - a MR SALE öltözködési tanácsadó és ügyfélszolgálat vezetőjétől - megtudtuk 223 vers érkezett egyetlen nap alatt. Beáta kérdésünkre elmondta, hogy számára az volt a legmeghatóbb, hogy: 

Az emberek önzetlenül adtak egy darabot a lelkükből. Szinte mindenki elmondta, hogy nem a nyakkendőért hozta a verset. Közel 90% saját verset hozott. Úgy tűnt, hogy hasonlóan sokan öltönybe jöttek, az alkalom miatt ünnepi ruhába öltöztek. Volt aki, azt a verset hozta el, amivel megkérte a felesége kezét, volt aki az első szerelméhez írt versét hozta el. Volt aki a kilenc éves lánya versét hozta el, ami egyáltalán nem tűnt gyerekversnek! Voltak, akik több saját verset is hoztak! Mindenki büszkeséggel még is félve, attól, hogy mit szólunk hozzá, adta át. Látszott, hogy várták azt, hogy elolvassuk.

Felemelő, megható, csodás nap volt! Olyan volt, mintha lelkileg is összefonódtunk volna idegen emberekkel. Egészen más volt így verset olvasni, mint anno kötelezendően az iskolában."

Beáta külön kiemelte, hogy kaptunk számos gyerekverseket is és „Voltak, akik a hír hatására, csak nekünk írtak verset, a cégről vagy a nyakkendőről." 

Köszönjük valamennyi résztvevőnek, úgy látszik valóban sokaknak sokat jelentenek még a versek.