Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

A vers mágiája

A vers mágiája

2021. 11. 23., k - 13:42
0 hozzászólás
Két barát, akik egy vers miatt találkoztak, Weiner Sennyey Tibor költő, író, filológus, (valamint méhész, sajtkészítő és időutazó), és Zoltán Áron színművész egy költői est során avatják be a közönséget a vers születésének varázslatos titkaiba.
Áron és Tibi
Zoltán Áron és Weiner Sennyey Tibor estje a Művészetek Völgyében

Az előadás során Weiner Sennyey versei hangzanak el hol a költő, hol Áron előadásában, felolvasásban, vagy megzenésítve. A verseket kommentárok kísérik, amely során költő és előadó beszélget a művek eszmei mondanivalójáról, formai megvalósulásáról, varázslatáról, az előadóra mint olvasóra tett hatásáról, megnyitva azoknak kulisszáit a közönség számára is. Az előadás első részében a vers jelenségén és a költő bemutatásán van a hangsúly, a második videóban pedig kicsit mélyebbre ásunk a vers mágikus elemeiben.

2021 nyarán a Művészetek Völgyébe költözött a VerShaker, és egy héten keresztül mindennap új műsorral lepte meg a POKET zsebkönyvek udvar látogatóit. A programsorozatot rögzítettük, és most év közben a "VerShaker Offline" sorozatunk keretében osztjuk meg.

Első rész:

Második rész: