Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Új fiók létrehozása

Egy mindenképp működő e-mail cím, mert a rendszer a felhasználó minden üzenetét ide küldi ki. Nem kerül nyilvánosságra és általában csak elfelejtett jelszóhoz való segítségnyújtásra, valamint a kért értesítésekhez lesz használva.
Különböző speciális karakterek engedélyezettek, beleértve a szóközt, pontot (.), kötőjelet (-), aposztrófot ('), aláhúzást (_) és a kukacot (@).
Személyes adatok
Tölts fel magadról egy képet, ez lesz az alapkép rólad, ami megjelenik apró képként az alkotásaid és hosszátszólásaid mellett. Itt lehetsz játékos, nem fontos hogy mindenképpen arcképes fotó legyen. Regisztrációt követően a profil oldaladon más képet is beállíthatsz a bemutatkozó adatlapodon, ott fontosabb hogy valóban te szerepelj a képeken.
A képre a következő kritériumok érvényesek:
Csak egy fájl.
2 MB korlát.
Engedélyezett típusok: jpg jpeg.
Képeknek 240x240 képpontnál nagyobbnak kell lenniük, a 1024x1024 képpontnál nagyobbak viszont le lesznek kicsinyítve.
Kérjük add meg a teljes nevedet, Vezetéknév és Keresztnév beírásával.
Kérjük add meg annak, vagy azoknak a országoknak a nevét, ahol alkotsz, vagy alkottál. A kifejezéseket vesszővel válaszd el egymástól és használd a legördülőben megjelenő lehetőségeket.
Kérjük add meg annak, vagy azoknak a városoknak a nevét, ahol alkotsz, vagy alkottál. A kifejezéseket vesszővel válaszd el egymástól és használd a legördülőben megjelenő lehetőségeket. Ha gépelés közben már megjelenik a keresett városod, akkor az azt jelenti, hogy van olyan alkotó a Dróton, aki ugyanott dolgozott, vagy dolgozik.
Kérjük, hogy a szakmai orientációdat, illetve kompetenciáidat pár kulcsszó megadásával add meg. Ahhoz hogy az alkotókat jobban össze tudjuk kapcsolni egymással - akár függetlenül az itt publikált alkotásoktól - a tudományos beállítottságodat is ismernünk kell. A mező a hivatalos tudományos nomenklatúra alapján automatikusan kiegészül, próbáld valamennyi hozzád kapcsolódó témát megjelölni.
Mi a foglalkozásod? Pl. Újságíró Akár több foglalkozás is megadható. Érdemes a már meglévők közül választanod, de új foglalkozásokat is megadhatsz.
Kérjük ha teheted add meg a telefonos elérhetőségedet is, ami sehol se kerül megjelenítésre. A telefonszámodat csak az adminisztrátorok láthatják. Az alkotói tér személyesebb jellegű, ha egy alkotói munkával kapcsolatban kérdés vagy érdekes szakmai, kulturális lehetőségek merülnének fel, egyszerűen felhívunk.
CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.