Segítsd a művészetet! Támogasd a DRÓTot!

Segítsd a művészetet! Támogasd a DRÓTot!

2017. 02. 22., sze - 14:04
0 hozzászólás

A DRÓT független, szabad, összművészeti és társadalomkritikai alkotói portál. Állami, kormányzati, NKA támogatás nélkül működik. Önerőből, szerzők, szerkesztők, barátok, támogatók, művészek és alkotók jóvoltából. A DRÓTot akkor tudjuk tovább fenntartani, folytatni, fejleszteni, ha  támogattok minket. Ha szerinted is szükség van egy olyan művészeti és társadalmi jelenségekkel és problémákkal szabadon foglalkozó lapra, mint a DRÓT, akkor kérünk, hogy támogass minket!

Segítsd a DRÓTot!

A szabad magyar irodalmi, művészeti sajtó a tét. A DRÓTot az Aranymadár Alapítványon keresztül támogathatod egyszeri vagy rendszeres utalással. 

A DRÓT folyamatosan törekszik arra, hogy megmaradjon szabad és független alkotói portálnak, ahol az irodalom és a művészet ügyeivel méltó módon tudunk foglalkozni. A DRÓTot 2000. március 9-én alapítottuk és 2014-ben indult útjára és folyamatosan működik a DRÓT alkotói portál, amivel állami támogatást soha sem pályáztunk.
 

További működésünkhöz, lapunk fejlesztéséhez, alkotói támogatások és projektek létrehozására pénzre van szükségünk. 

Kérjük, hogy támogassátok a lapunkat megjelentető Aranymadár Alapítványt.

A DRÓT független, szabad, összművészeti és társadalomkritikai alkotói portál. A DRÓTot akkor tudjuk hosszú távon fenntartani, ha legalább 500-an rendszeresen támogattok minket, és/vagy többen alkalmanként. Ha szerinted is szükség van egy olyan művészeti és társadalmi jelenségekkel és problémákkal szabadon foglalkozó lapra, mint a DRÓT, akkor kérünk, hogy támogass minket! A szabad magyar irodalmi, művészeti sajtó a tét.

A DRÓTot az Aranymadár Alapítványon keresztül támogathatod egyszeri vagy rendszeres utalással, a számlaszám:


Magyarországi utalás esetén:

  • Számlatulajdonos neve: Aranymadár Alapítvány
  • Számlatulajdonos címe: 1149 Budapest, Egressy út 31-33. B./501.
  • Számlaszám: 16200120-00057978-00000000

Nemzetközi utalás esetén:

  • IBAN: HU14 1620 0120 0005 7978 0000 0000
  • BIC: HBWEHUHB
  • Account holder: Aranymadár Alapítvány
  • Address: 1149 Budapest, Egressy út 31-33. B./501.

Banki adatok:

  • Bank neve (The name of the Bank): MAGNET Bank
  • Fiók (Branch): Zuglói fiók
  • Bank címe (The address of the Bank): 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 212-214.

Alapítványunk magánkezdeményezésre jött létre 2009-ben. Célja művészeti tevékenységek tereinek, lehetőségeinek megteremtése, művészeti események, tárgyak létrehívása, környezetünk és kultúránk szebbé és jobbá tétele, hagyományaink, emlékeink megőrzése, továbbá a művészi értékek terjesztése.

Békássy Ferenc egybegyűjtött írásainak kiadása volt első lépésünk ezen célok felé, a következő pedig a DRÓT alkotói portál megalapítása és 2014 óta folyamatos működtetése. Kérjük támogasd alapítványunkat, hogy további projekteket tudjunk megvalósítani.

Amennyiben nem magánszemélyként, hanem cégként, vagy vállalkozásként támogatnál minket, kérjük írj a [email protected] címre. A tárgymezőben tüntesd fel "Aranymadár Alapítvány" és megkeresünk.

 

Üdvözlettel,

a DRÓT szerkesztősége