Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Lanou klippremier a DRÓTon!

Lanou klippremier a DRÓTon!

2019. 07. 30., k - 07:00
0 hozzászólás

A Lanou love folk; egy zenei találkozás a folk, a pop és a világzene határán. Népzenei gyökerekkel rendelkező, dalközpontú felfedezőút, melyben nagy helyet kap az improvizáció is. Az együttes hangzásvilágát tagjainak különböző zenei háttere is színesíti (népzene, reggae, funk, rock). A zenekar 2018 januárjában alakult, azóta két teltházas koncertet adtak a Szimpla Kertben, majd ugyanebben az évben meghívott fellépői voltak az Everness Fesztiválnak, az Ozora fesztiválnak, az ősz folyamán pedig a prágai Ungelt Jazz Clubban léptek színpadra. 2019-ben felléptek a Művészetek Völgyében, a Tilos Rádió születésnapi adásában, a Jade Spirit fesztiválon, az Ozora fesztiválon és más helyszíneken.

Simon Gyuri, a zenekar vezetője a DRÓTnak a klipp kapcsán azt nyilatkozta:

Együttesemmel, a Lanou-val elkészítettük első videóklipünket, amelyhez az NKA-tól nyertünk 500.000 Ft támogatást. A dal címe Flowers on the Field, és decemberre tervezett nagylemezünkön fog megjelenni. A felvételt Super 8-as filmre rögzítettük Todoroff Lázárral, aki a vágásért és a rendezésért is felelt. A Balaton-felvidéken és környékén, gyönyörű helyszíneken forgattunk.”

 

Görgess lejjebb és megnézheted a Flowers on the Field klipet, sőt egy részletet is a Szimpla kertes koncertből.

Tagok: Tóth Eszter (ének, citera, gitár), Simon Gyuri (ének, gitár), Öllős Dávid (ének, basszusgitár), Papp Gergő (ütőhangszerek)

Facebook: www.facebook.com/lanoumusic

Instagram: @lanoumusic