Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

„Közös gondolat 1.0”

„Közös gondolat 1.0”

2019. 01. 16., sze - 09:35
0 hozzászólás

„Aki könyörül a nincstelenen, az Úrnak ad kölcsön, mert ő megtéríti jótéteményét.” (Példabeszédek 19,17)

Túrázók
Jelentés egy jótékonysági túráról

Egy gyógyító embertársunk, dr. Hajdu László orvos jótékonysági céllal egybekötött túrát szervezett a téli Pilisben, január 12-én szombaton. A jótékonysági túra tehát a múlt szombaton lezajlott, sikeres volt, amelynek során összesen 178.500 Ft adomány gyűlt össze a természetjárók között.

A  részvétel adományozáshoz volt kötött (aminek minimális összege  500 Ft, maximális összege nem volt meghatározva, javasolt összege: 3.000 Ft volt), a túra előzetes fölhívásában a szervező úgy fogalmazott, hogy az

„így befolyt összeg felét az Oltalom Karitatív Egyesület számlájára utalom, másik felét a Vasárnapi Merőkanál-Szentendre FB csoporthoz juttatom, ők helyben segítenek akit tudnak, meleg étellel, ruhával és mással. Az adományokat névtelenül, zárt dobozban fogom összegyűjteni. Regisztráció nem szükséges senki részéről...”

A túra, a nemes cél „miértjeivel” kapcsolatosan Hajdu Lászlót előzetesen a DRÓT interjúvolta meg, amit itt olvashattok lapunkon.

A jótékonysági túra tehát a múlt szombaton lezajlott, sikeres volt, amelynek során összesen 178.500 Ft adomány gyűlt össze a természetjárók között. A befolyt adományokból 100 000 Ft-ot a fönt említett szentendrei civil szervezet kapott meg, az efölötti részt pedig a szervező dr. Hajdu László az Oltalom Karitatív Egyesület javára utalta át.

Köszönjük szépen ezúton is a segítséget  dr. Hajdu Lászlónak és minden résztvevő, adakozó túrázónak, természetjárónak!

(Forrás Oltalom+DRÓT)