Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Jazz most!

Jazz most!

2014. 11. 24., Mon - 08:34
0 hozzászólás

2014. november 29-én a Budapest Jazz Clubban lép fel Tommy Víg. Otthonában látogattuk meg és beszélgettünk vele Amerikáról, Magyarországról és a halhatatlan jazzről. Tommy Víg 1946-ban, mindössze hét évesen megnyerte a Budapesten rendezett Metro-Goldwyn-Mayer tehetségkutató versenyt. Pályája hatalmas lendülettel indult, hiszen még gyerekként a Városi Színházban, a Zeneakadémián és a Fõvárosi Nagycirkuszban vívott dobpárbajokat. Tengerentúli sikereit jól példázza, hogy 1984-ben Tommy-t bízták meg a Los Angeles-i olimpiai játékok alkalmából megrendezett hivatalos “Olympic Jazz Festival” szervezésével, ahol a fesztivál Allstars Bigbandjét is vezényelhette. 

Tommy Víg

Tommy Víg

Beszélgetés Tommy Víggel

A koncert 2014. november 29-én lesz, este nyolckor. Tommy Vig – vibrafon, dobok, Joe Fritz – klarinét, Zana Zoltán – szaxofon, Papp Mátyás – harsona, Jeszenszky György – dob, Csuhaj-Barna Tibor – nagybőgő - további részletek ezen a linken érhetőek el.