Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Meditációs objektumok - Hamvas Béla nyomában polaroid fotókkal

Meditációs objektumok - Hamvas Béla nyomában polaroid fotókkal

Meditációs objektumok - Hamvas Béla nyomában polaroid fotókkal

Meditációs objektumok

Hamvas Béla nyomában polaroid fotókkal

Weiner Sennyey Tibor kiállítása

A kiállítás kurátora Chochol Etelka.

„A meditációs objektum megválasztása az emberi életben a legszemélyesebb tevékenység. És mert ennyire személyes, és szükségképpen személyes kell hogy legyen, és semmiféle általánosítást nem tűr meg, a téma kifejtését is csak személyes élmények bevetésével lehet folytatni.”

Hamvas Béla

Ezen a kis kiállításon megtekinthetitek a „Hamvas Béla fügefája”, a „Hamvas háza” és a „Meditációs objektumok a Šibeniki-katedrálison” című polaroid sorozatokat.

Mindezeket pedig szemlélhetitek úgy is, mint amelyek a Szentendréhez és a Horvátországhoz fűződő különleges kapcsolatról szólnak, de akár úgy is, mint saját „meditációs objektumok”.

Utazásra és elmélyülésre hívlak titeket ezzel a kis kiállítással, esszék és polaroid fotók révén: egy titkos Szentendrére és egy misztikus Horvátországba juthattok el.

A kiállítás megtekinthető: 2022. február 9-től március 9-ig.

Külön köszönet a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárnak, Tóth Máténak, az ArtPrint Galériának, Chochol Etelkának, a Pálvölgyi Digitalnak Budapestnek, a Krapanji Művésztelepnek, Gyenis Tibornak, Maja Klaricnak, Davor Gaspicnak és a Hamvas Béla hagyaték gondozóinak.

Esemény kezdése és befejezése
2022. feb. 09 - 18:00 (szerda)