Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

A romlás virágai - A ferencvárosi rozsdaövezet Békés Zoltán képein - online kiállítás

A romlás virágai - A ferencvárosi rozsdaövezet Békés Zoltán képein - online kiállítás

A romlás virágai

A ferencvárosi rozsdaövezet Békés Zoltán képein

/Flowers of Deterioration - The Rust Zone in Ferencváros in the Pictures of Zoltán Békés/
 
Az online kiállítás és a megnyitó beszélgetés megtekinthető január 29-én 15.00-tól a www.ferencvaroskalauz.hu weboldalon.
/The online exhibition and the opening discussion can be viewed on January 29 from 3 pm on the website www.ferencvaroskalauz.hu./
 
Ferencváros egykor Budapest egyik legfontosabb ipari és logisztikai központja volt.
Vágóhidak, gőzmalmok, szalámigyárak, vegyipari üzemek, textilgyárak, élelmiszer raktárak álltak egymás mellett a Soroksári úton és annak közvetlen közelében.
Sok tízezer ember dolgozott ezekben az üzemekben. Mára nem sok maradt ebből, néhány elbontásra váró épületen, és sok romos területen kívül.
Békés Zoltán fotóin az elmúlás, a hamarosan elkezdődő változás előtti csend érzékelhető. Tekintsék meg a rövid beszélgetést a fényképek alkotójával a megnyitó alkalmával, és ha van kedvük, kommenteljenek!
Bármilyen kérdést örömmel megválaszolunk, bármilyen, a képekhez fűződő megjegyzést szívesen veszünk.
 
Békés Zoltán | 1966-ban született, elvégzett több iskolát (Közgazdaságtudományi és Jogi Egyetem), vállalkozásokat hozott létre és vezetett, elsősorban a MrSale Öltönyüzletet.
Szeret meditálni, olvasni. Az xForest Földmegmentő Magazin egyik alapítója és szerkesztője.
Az utóbbi két évben mindenhova biciklivel megy, hosszabb túrákat is tesz, és közben elhagyatott helyeket és tárgyakat fényképez.
 
Zoltán Békés
He was born in 1966, studied economics and law at university, started and ran several businesses, most of all the MrSale Men's Clothing Store.
Békés likes to meditate, relax and read. He is one of the founders and editors of the xForest Saving Earth Magazine
During the last 2 years he has been using his bicycle wherever he goes, makes longer tours as well, while taking photographs of abandoned locations and objects all the time.
Esemény kezdése és befejezése
2021. jan. 29 - 15:00 (péntek)