Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

20.POKET - Weöres Sándor A teljesség felé-vendég: Platon Karataev

20.POKET - Weöres Sándor A teljesség felé-vendég: Platon Karataev

Sziasztok!

Szarvas József barátunk és a Tündérkertek nagykövetségével mutatjuk be különleges helyszínen, szabad ég alatt 20. címünket: Weöres Sándor – A teljesség felé.

Az eseményen fellép: Szarvas József, Ugron Zsolna, Platon Karataev és a Sztalker Csoport színművészei.

Lesz Weöres, lesz Károlyi, lesz Hamvas, lesz Fortepan, lesz zene és reméljük, látjuk majd a csillagokat is.

A színpadon: Szarvas Jóska, Tündérkertek, Ugron Zsolna, Weiner Sennyey Tibor, Platon Karataev, Barta Ági, Szabó Sebestyén László, Vecsei H. Miklós - 90 perc a teljesség felé.

A belépő 2.000 forint, amely ajándékként az új kötetet is tartalmazza. A jegyvásárlás csütörtökön 16:00 órakor indul és érdemes a jegyeket elővételben, a www.poketonline.hu oldalon megvásárolni, mert a helyszínen, a Várkert Bazárban a szabad helyek függvényében lehet csak jegyet váltani a rendezvény napján.

Várunk titeket szeretettel!

Sztalker Csoport

,,Hamvas Bélának, mesteremnek köszönöm, hogy megírhattam ezt a könyvet: ő teremtett bennem harmóniát. E könyv arra szolgál, hogy a lélek harmóniáját megismerhesd, és ha rád tartozik, te is birtokba vehesd. Az itt következők nem újak, nem is régiek: megfogalmazásuk egy kor jegyeit viseli, de lényegük nem keletkezett és nem múló. Aki a forrásvidéken jár, mindig ugyanez virágokból szedi csokrát."

IDŐPONT

2019. augusztus 21. szerda 19:00

HELYSZÍN

BUDAPEST, Várkert Bazár, Öntőház Udvar

 

Esemény kezdése és befejezése
2019. aug. 22 - 19:00 (csütörtök)