Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

Elegáns est igényeseknek

Elegáns est igényeseknek

2014. 10. 06., Mon - 10:46
0 hozzászólás

Áfra János, Bartók Imre, Csider István Zoltán, Gábor Tamás Indiana, Grecsó Krisztián, Hartay Csaba, Kassai Zsigmond, Karafiáth Orsolya, Kemény István, Kiss Tibor Noé,  Pallag Zoltán, Pion István, Szegő János, Simon Márton, Szilasi László, Térey János és Weiner Sennyey Tibor egyetlen szenzációs esten, Budapest legjobb öltönyboltjában a József Attila Kör szervezésében. Az est médiapartnere a DRÓT! Még lehet jelentkezni. Részletek itt.

Öltöny
Suit Up Day - Írók öltönyben

Október 10-én tartják világszerte az „öltözz öltönybe napot”. Ezen a napon Vlagyivosztoktól Celebesig az eleganciára és igényességre valamit adók öltönybe öltöznek és bármihez is fognak, azt öltönyben teszik. A MrSale öltönyüzlet és József Attila Kör szervezésében különleges program lesz péntek este a Weiner Leó utcai öltönyboltban, ahol öltönyben olvas fel a mai magyar irodalom színe-java. Történetek, melyek rólunk szólnak, most íródnak és minket érintenek. Jöjjön el, öltöztesse szellemét is ünneplőbe! 

Az üzlet méretei miatt csak az első 50 jelentkező vehet részt! (*A részvétel feltételeiről lásd alább az infókat.)

Miért érdemes eljönnie?

  1. Írók öltönyben: A kortárs irodalmi élet színe-javával tölthet egy estét. Szó lesz egy formabontó kiadványról, melyből pár képet itt láthat jobb oldalon. Lesz egy fél órás felolvasás, utána dedikálás, beszélgetés.
  2. Az este folyamán élhet a MrSale öltönyüzlet kedvezményes öltönyvásárlási ajánlatával, hogy hétfőn (okt. 13-án) a suit up day-t akár már új öltönyében tölthesse. Bármelyik öltöny mellé vásárolhat 1 db átmeneti vagy bélelt Fanero sportos kabátot 9.990 ft helyett 990 (!) Ft-ért, 1 db Bernhardt 45% gyapjú zakót 9.990 Ft helyett 990 (!) Ft-ért és 1 db nyakkendőt 1.990 Ft helyett 190 (!) Ft-ért. Tehát az öltöny mellé mindössze 2.170 Ft-ért vehet egy kabátot, egy zakót és egy nyakkendőt.
  3. Jelen lesz Pászti Beáta stylist, aki ingyenes öltözködési tanácsokat ad.
  4. Megvendégeljük némi jóféle itallal és egy kis rágcsálnivalóval.
  5. Az 50 lehetséges vásárló közül az este végén kisorsolunk valakit, aki visszanyeri a vásárlása összegét!