Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

ePIHIK adomány lelkesedéssel

ePIHIK adomány lelkesedéssel

Ebben az interaktív e-könyvben valójában négy verseskötetet rejtettünk el. A költő 2015-től írott 33 új verse mellett (A kerti notesz), itt megtalálható az a három kötet is, ami a 2015-ben megjelent - mára már beszerezhetetlen - Pihik-kötet tartalmazott: az első Pihiket - amely válogatás volt a régebbi kötetekből -, a Tájabrosz ciklus verseit és a Jáva és Bali szigetén írott költeményeket. Ez a kötet, így az elmúlt húsz év verseiből válogat négyszer harminchárom verset, pihi-madarakról, szerelmekről, kertekről, külső és belső utazásokról, a hazáról és az otthonról, a gyászról és Istenről, és az állandó változásról.

A szerző Weiner Sennyey Tibor (1981) költő, író, a DRÓT főszerkesztője. Eddig tizenkét könyve jelent meg, legutóbbi könyve Hamvas Béla ezerarcú és egyszerű élete és műve című esszékötet. Ez a tizenharmadik kötete. Szentendrén él. Kertészkedik, fotózik, tanít, sétál és kerékpározik, de főleg verseket és esszéket, s néha prózát is ír.

 

A letöltéshez előbb regisztrálnia kell az oldalra, vagy az alábbi linken be kell lépnie. Regisztrációt/belépést követően a fájlokat letöltheti az Adománybolt oldalán.

 

Mégis tudok adományozni!

 

 

0Ft