Hirdetésblokkolás kikapcsolása

Oldalunkon kevés számú hirdetés van, ám ezek is segítik a lap üzemeltetését. Kérjük, hogy kapcsold itt le a blokkolót, ígérjük nem fogja rontani az olvasási élményedet :) Köszönjük!

ePIHIK 10 000 Ft-os adomány (Egyedi dedikációs lehetőséggel!)

ePIHIK 10 000 Ft-os adomány (Egyedi dedikációs lehetőséggel!)

Ebben az interaktív e-könyvben valójában négy verseskötetet rejtettünk el. A költő 2015-től írott 33 új verse mellett (A kerti notesz), itt megtalálható az a három kötet is, ami a 2015-ben megjelent - mára már beszerezhetetlen - Pihik-kötet tartalmazott: az első Pihiket - amely válogatás volt a régebbi kötetekből -, a Tájabrosz ciklus verseit és a Jáva és Bali szigetén írott költeményeket. Ez a kötet, így az elmúlt húsz év verseiből válogat négyszer harminchárom verset, pihi-madarakról, szerelmekről, kertekről, külső és belső utazásokról, a hazáról és az otthonról, a gyászról és Istenről, és az állandó változásról.

A szerző Weiner Sennyey Tibor (1981) költő, író, a DRÓT főszerkesztője. Eddig tizenkét könyve jelent meg, legutóbbi könyve Hamvas Béla ezerarcú és egyszerű élete és műve című esszékötet. Ez a tizenharmadik kötete. Szentendrén él. Kertészkedik, fotózik, tanít, sétál és kerékpározik, de főleg verseket és esszéket, s néha prózát is ír.

Az adományozó ebook formátumban kapja meg a megadott email címére a kötetet.

A fájlokat .epub és .mobi formátumban küldjük ki, hogy minden készüléken ePIHIzhessen az olvasó. A fájlok 7,5 Mb méretűek.

A kézbesítés automatikus, de nem azonnal történik a visszaigazolások miatt. Érdemes pár órán belül a SPAM mappába is benézni, néha ugyanis előfordul, hogy a generált levelek egyes mail fiókokban a kéretlen levelek közé landolnak. Kérdés esetén a [email protected] címen várjuk az észrevételeket.

Mit jelent az egyedi dedikáció?

10 000 Ft, vagy afeletti összegű adományozóknak a költő kézzel írt személyre szóló dedikációja kerül az ebookba. Az adományozó másoknak is kérhet dedikációt, amit később ajándékként adhat át.

Fontos, hogy a fizetési folyamat végén a Megjegyzés az adományozás mezőbe (pirossal jelölve a képen), szerepeljen annak a személynek a neve akinek a dedikáció szól. 

Kép
Megjegyzés rovat

A dedikált kötet kézbesítése manuálisan történik, hiszen kézzel írt tartalmakat előbb scanneljük és betesszük őket az ebookba. Csak ezt követően tudjuk kiküldeni őket. Az adományozást követően tájékoztatót küldünk a dedikált páldány várható érkezéséről! 

 
10 000Ft